Softball season har äntligen startat på riktigt!

Så har ännu en månad passerat fortare än tåget, och vi har ändå tagit vara på tiden. Senaste inlägget jag skrev, hade jag precis blivit intagen till Fremont Varsity Softball lag och jag fick frågor om vad skillnaden var mellan Varsity och JV. JV står för Junior Varsity, och är det ”lättare”, ”sämre” och ”yngre” teamet. Varsity är det bästa laget. Om man är senior, så kämpar man för varsity eller inget alls typ. Jag hade troligen blivit antagen till varsity i vilket fall som helst, för att de mer än gärna tar in utbytesstudenter i laget, men att jag var den bästa utbytesstudenten de har haft någonsin :) Jag var på medelnivå utan att ha spelat en sekund softball, vilket de var väldigt imponerade över. De tycker det är så roligt att jämföra hur mycket jag har förbättrats, från första dagen när jag kallade en match ”match” och inte game 😛 Så mycket visste jag om softball… Det har inte alls varit hur jag trodde att reglerna skulle vara! Helt annorlunda. Det är så mycket olika regler som jag börjar få grepp om, men är fortfarande lite förvirrad hur jag ska springa och kasta osv. Men jag älskar verkligen vårt lag! Det är ett superbra lag, bra stämning och knasiga filurer som ger oss alla ett gott skratt.

(3/20/16) Jag ska återvända till softballen om en liten stund, men en sak i taget. 20e Mars Sydney ringde mig vid 4.45, och jag förstod att något var på tok. Hon grät och grät så det var svårt att höra vad hon sa, men tillslut lyckades hon kunna prata igen. Tydligen så hade hennes mamma väckt henne och bad henne att köra Martie, hennes styvpappa till akuten utan anledning. Så hon satt ensam i akuten, utan att veta vad som hade hänt eller vad som skulle hända, och hon var super rädd.  Jag har nog aldrig hört henne så sårbar och liten. Så jag slängde på mig kläderna så hon kunde hämta upp mig, men hon beordrade mig att gå tillbaka till sängen, så jag stannade på telefon med henne. Tillslut hade hennes mamma kommit in och sagt åt Sydney att gå hem och vakta hennes brorsor. Vi hade ingen aning vad som hände för tillfället, men tydligen hade Marties blindtarm kollapsat så han behövde opereras. Det var en hektisk morgon, men det löste sig tillslut. I vanliga fall är det Sydney som åker in till sjukhuset i panik, men när det för en gångs skull inte var henne det handlade om och hon var på den andra sidan av hela kalabaliken, visste hon inte vad hon skulle göra.

Detta hände på morgonen av Gabes födelsedag, så sen senare när alla var vakna åkte hela familjen på en shoppingrunda till en outlet nära Grand Rapids.  Jag shoppade typ inget eftersom jag behöver spara pengar (kh-hm), och sen åkte vi till en Mexikansk restaurang som Gabe valde (supergott!!). Det var en härlig dag med hela familjen, en lugn dag som vi alla njöt av.

(3/24-25/16) När lents 40 dagar var över och jag äntligen kunde äta rice krispie treats, bakade vi en hel panna som vi mumsade på. Så gott… Nu är jag förtrollad ännu en gång! Attans bananer. Under onsdagskvällen fick vi snö, så vi fick förvånansvärt en snow day! Rylee och jag hängde hela dagen, och vi bestämde oss för att färga håret innan Florida, så vi åkte till Walmart på perfekta vägar (förstod fortfarande inte varför vi hade en snow day) för att köpa färg. Jag köpte det jag tidigare hade köpt (trodde jag), återvände hem och färgade. När jag kom ut ur duschen trodde jag att jag hade missat lite färg så jag gick tillbaka in i duschen och fick en chock när jag kom tillbaka ut och det fortfarande såg svart ut! Haha, det var väldigt mlrkt om man jämför med vad jag hade innan. Jag var sjukt besviken och tyckte att det såg super annorlunda ut, men nu efter en månad med sol gillar jag det a lot! Iallafall, under kvällen kom enorma snöflingor stora som snöbollar när det var cirka 4 grader varmt och tidigare under veckan hade det varit kring 10. Under natten frös det och skapade riktiga isbanor, så vi hade ännu en snow day! Det blev helt plötligt en fyra dagars helg 😀 Tjoho! När Rylee och jag kom ut till bilen för att åka till Walmart för att panta burkar, var det tjock is på rutorna. Det regnade ganska mycket under den dagen, så det var ingen dag att gå ut på något sätt. Efter den korta biten från bilen in till affären, kände vi oss som våta hundar, det droppade från våra kläder efter att ha varit ute i typ 2 minuter! Vi pantade våra burkar, återvände hem och gjorde oss iordning för vår pasta middag som vi höll i skolan med Softballs lagen.

IMG_5310 IMG_5309

IMG_5295 IMG_5294 IMG_5298

(3/25/16) Vi kom till skolan tidigt så vi kunde anordna borden, och börja laga mat för typ 200 pers. Vi har sålt biljetter för 5 dollar under två månader, för att få in pengar till softball laget. Vi gjorde spagetti med tre olika såser som man kunde välja mellan, breadsticks och sallader. Jag jobbade i köket, och sen tillsammans med Megan, Teryn och Bre, skopade vi upp sås till alla som kom. Vi var så hungriga, men vi fick inte äta förens våra föräldrar kom, så vi alla smygåt från Spankys breadsticks och pastasås hehe. Vi var där för typ 6 timmar, två-tre timmars förberedelse, två timmars servering och sen städa och diska allt efter. Det var pasta överallt och det gick verkligen inte att få loss haha! Vi stog typ och diskade samma panna i 30 minuter. Jag har inga bilder från när vi gjorde det här, eftersom mobiler var inte tillåtna, men det var inte mycket att ta bilder av ändå :)

(3/26/16) Under lördagen frågade Logan om jag ville komma och leta efter påskägg med kyrkan, så jag tog en promenad över och mötte Logan, Dylan, Sydney, Jaymes, Peyton och mom (Mrs Leneski). Vi hjälpte till att ta foton av alla barn som var där, och deltog sen i äggjakt som var uppdelat i olika ålders grupper. Det fanns bara 6 ägg för oss ungdomar, jag hittade inget… Det var camouflage ägg, så det var supersvårt! Vinnarna fick choklad som jag inte gillar, så det var ingen större förlust 😛 Jag lekte runt med Peyton ett tag och pratade med mom, innan Sydney och jag tog en biltur med taket nerfällt för att det var runt 17 grader! Ja vädret har verkligen varit konstigt… Vi åkte till Goodwill för fösta gången för mig, som är en secondhand butik. Vi hittade massa godsaker som vi testade, inget allvarligt kan jag väl säga. Sen åkte vi och köpte glass på McDonalds :)

IMG_5595 IMG_5597 IMG_5596

IMG_5316 IMG_5317

(3/27/16) Nästa dag vaknade jag tidigare än alla andra, vilket inte händer ofta. Jaime brukar alltid vara uppe tidigt, men inte den här gången. Så jag satte på mig joggingskorna och sprang för att tag, det var superskönt… Har insett att jag har gått upp i vikt sen jag kom hit… Det var jag redo på, men känns ändå konstigt. Kommer springa mer nu när det blir varmare och mer bekvämt att springa!

IMG_5324

IMG_5325 IMG_5330

Senare under dagen åkte Isabel, Rylee och jag till Muskegon för att äta god mat från Applebee’s (vårt favorit ställe). Vi mötte upp Anthony där, en vän från Muskegon som graduated två år sedan. Han är superrolig och annorlunda och får alla att känna sig välkomna, så det var trevligt sällskap. Sen innan vi åkte hem, svängde vi förbi Wyatt, Isabels och Rylees vän för att säga hej när vi ändå var där. När vi kom dit, ville han att vi skulle åka till Wesco (bensinstation) så han kunde köpa en läsk, så det gjorde vi. Bensinstationerna här har gula låga pelare/stolpar som är runt bensinpumpar, en väl bit ut. Rylee såg såklart inte den, så hon backade in i en. Rylee fick panik att Brad och Jaime skulle vara superarg på henne för vad hon gjorde, men när vi kom hem skrattade Brad bara över hur mycket rylee grät för den lilla buckla som var bak på. Brad sa att det lika gärna kunde ha varit han själv, och att han också hatar de små pelarna som man inte ser, så allt var lugnt 😛 Det var ändå intressant att se hur panikslagen Rylee kan vara när hon inte längre har kontroll över situationen.

Måndag, softball startade på riktigt! Vi har träning varje dag från 4-6.30, så är helt slut när jag kommer hem och behöver göra läxor, därav har det inte blivit av att skriva på bloggen heller som ni kanske kan förstå. Det har inte varit tid för det helt enkelt. Vi hade iallafall vår första träningsmatch tisdagen efter helgen. Vi packade ihop oss i de bilar vi hade och drog iväg med nervevade vindrutor och hög musik. Jag var förvånansvärt icke nervös, troligen för att jag inte har någon som helst press på mig att göra bra från mig. Jag såg min första Softball match, och jag älskade det! Jag slog till och med en riktigt bra boll bakom center outfielder mot bakre stängslet 😀 Snacka om att jag var glad! Jag hade ingen aning om hur jag skulle springa baserna, men det löste sig haha. Det var så kul!

IMG_5354 IMG_5360 IMG_5363 IMG_5355

(3/31/16) På torsdagen hade vi Tractor Day! Caleb kunde inte köra sin traktor till skolan för sina föräldrar, så det blev ingen traktor åkning denna dag, men det ska jag göra innan jag lämnar Fremont iallafall! Taren har bjudit in mig till sitt enorma hur med hiss och hennes mark med över 2000 kossor som jag ska besöka, det kommer vara så sjukt coolt! Iaf, tillbaka till Traktor Day. Det var traktorer överallt på parkeringen och under lunchen fanns det aktiviteter att delta i som hökastning etc. Det var coolt! Vi gick ut för att kolla på traktorerna och sitta i Tarens traktor som var enorm! Sen eftersom det var sista dagen innan Spring Break och vi gjorde inget i FFA sista timmen, så lämnade Rylee och jag skolan tidigare så vi kunde göra oss redo för Florida! Vi åkte hem, packade sista sakerna och lastade upp i bilen. Sen när klockan närmade sig skolklockan, åkte Rylee och jag med partybilen för att hämta kidzen. Det var rent ut sagt party! Vi packade och packade, fyllde takboxen, fyllde lilla släpet vi hade satt fast bakpå bilen och trängde ihop oss i bilen och drog när klockan slog 5. Och vi var äntligen påväg!

IMG_5402

IMG_5502 IMG_5503 IMG_5500 IMG_5501 IMG_5499 IMG_5498 IMG_5495 IMG_5496 IMG_5497