Nästa stopp – Florida!

(3/31/16) Vi åkte först till Grand Rapids för att hämta upp Kayla från hennes mamma, klämde in henne i baksätet mellan Gabe och Aubri och drog iväg. Vi satt alla med packning packad på det var svårt att röra sig och ta sig ut ur bilen 😛 Vi hade en stor bag med massa mat så vi inte skulle behöva stanna varje 15 minuter för att någon är hungrig och hade toapauser inte mer än när vi tankade. Vi jobbade snabbt och smidigt för att komma ner till Florida så snabbt som möjligt, vi ville ha värme!

(3/31-4/1/16) Jaime och Brad körde hela vägen. Rylee skulle köra, men det var för mycket trafik för henne, så de ville inte att hon skulle behöva göra det. Vi körde först igenom Indiana. Indiana är helt platt och inte mycket att se, bara raka vägar och mycket trafik. Det tog ett tag för att ta sig igenom Indiana, eftersom det är en så pass avlång stat, och det var raka vägar hela vägen vilket var lite tråkigt. Rylee sov för det mesta, jag satt och spanade efter intressanta saker (som aldrig dök upp :P) och läste, bakre raden i bilen sov, spelade spel eller lyssnade på musik. Det var en lugn och skön biltur. I Indiana började Waffle House dyka upp överallt som jag jättegärna ville gå till! När vi kom in i Kentucky var det mörkt ute, så vi såg inte mycket mer än de välbelysta skyltarna för Waffle House verkligen överallt. Waffle house kan du bara hitta mer söder, under Indiana egentligen. Det är inget vi har i Michigan. Vi körde genom Kentucky och Tennesse under natten, och stannade sen när det började bli ljusare ute för lite frukost från Waffle House innan vi lämnade Tennesse. Jag beställde såklart en våffla med chocolate chip, I mean, det heter ju WAFFLE house för en anledning. Resten av familjen hade också varsin våffla, men även något annat till det. Jag kände på mig att jag inte skulle orka med mer, och jag hade rätt. Det var en ganska stor våffla, som var super god! Hade sirap men inte smör på min, mmmmm! Ingen var på särskilt bra humör efter 15 timmar i bilen, men efter lite varm god mat kände vi oss mer levande.

IMG_5407 IMG_5408 IMG_5404 IMG_5421  IMG_5419 IMG_5414

IMG_5420 IMG_5416 IMG_5415 IMG_5418

IMG_5417 Waffle-House

Tydligen var fyrverkerier en stor sak i Tennesse, eftersom det har varit olagligt att köpa det i till exempel Michigan, så de körde ner till Tennesse och köpte och sen upp igen. Såg flera gigantiska butiker som sålde endast fyrverkerier. Det var lite coolt.

Georgia var den längsta staten, inte nog med att det var den sista innan Florida och vi ville bara komma in i Florida. Det började äntligen bli lite varmare, runt 32 grader. Genom Tennesse under natten var det runt 17 grader. Det tog evigheter att ta sig genom Georgia. Vi såg riktigt lyxiga husbilar överallt, och inte nog med att de var stora som små lägenheter, de hade oftast en extra mindre bil på släp bakom! Helt galet! Och det var inte heller en eller två, det var runt femton av dem.

IMG_5412

Äntligen framme! Vi körde genom Daytona med nervevade vindrutor och letade efter Aubreys och Kodys lägenhet. Tillslut hittade vi det, och det är en supermysig lägenhet! Skulle lätt kunna leva där, med pool 100 meter bort och strand 10 minuter från lägenheten. Vi fick lite mat i magen, och det var också supergott! Och någon efterrätt med Philladelphia ost, vispgrädde, socker och något annat, blandat med massa bär. Mmmmm, det måste jag prova på när jag kommer tillbaka. Efter maten bytte vi om och gick till poolen för att sola, sen drog vi till stranden. I Florida är det lagligt att skjutsa/ha människor bak i utrymmet på trucks, så det gjorde vi, hela familjen bak i bilen med vinden svalkandes. Det var superkul! Tror att Florida är den enda staten som har det lagligt, men jag kan ha fel. Vi tog massa bilder nere vid stranden innan vi tog ett dopp och återvände hem. Vi lagade Zucchini med nötfärs och krossade tomater – rekommenderar! Vi var alla trötta efter den länga resan, så vi gick och la oss ganska tidigt på våra uppblåsta madrasser.

 IMG_5456 IMG_5455  IMG_5458 IMG_5460 IMG_5459 IMG_5467 IMG_5464 IMG_5466 IMG_5465 IMG_5463 IMG_5462 IMG_5470 IMG_5475 IMG_5484 IMG_5506 IMG_5479 IMG_5480

(4/2/16) Vi vaknade, fixade till oss och packade ihop för marknad. Vi tog en liten omväg för att ta en titt på Daytonas rallybana. Det var gigantiskt! Det vara några bilar som övade när vi körde förbi, så man hörde swishandes runt och runt. Marknaden kände som om vi var all over i Thailand. Billigt och allt du kan tänka dig, så jag köpte en hoodie till mig själv. Sen åkte vi till Steak n’ Shake och åt riktigt goda burgare! Önskar vi hade steak n’ shake i Sverige, sicken otur. Riktigt goda shakes… Sen packad vi om lite i bilen, eftersom vi behövde ha mer plats för Aubrey som skulle komma med oss till Indian Rocks. Hon satt med rumpan på golvet och sen hennes fötter upp på allas väskor, det såg så obekvämt ut! Hon sa att hon skulle klara sig, men efter en timme behövde hon röra på sig haha. Det tog oss två-tre timmar att ta oss till andra sidan och hitta var vår lägenhet var. Vi parkerade och bar upp alla saker till vår nya lägenhet, som var superduper mysig! Det var två sovrum, två badrum, lång hall, stort kök och vardagsrum med en stor balkong mot havet. Brad och Jaime hade ett sovrum, Rylee, Aubrey och jag hade ett och Gabe, Kayle och Aubri sov på bäddsoffan och luftmadrass i vardagsrummet. Aubrey fick sova på en madrass i vårt rum, eftersom det bara var två sängar och hon hade ändrat sig i sista sekunden att komma med oss. När allt var uppe i lägenheten, drog vi tjejer (Jaime, rylee, Aubrey och jag) till affären för att införskaffa förnödenheter. Det tog oss ett tag att hitta allt vi behövde, och kom hem vid typ 11. Då gick vi ner till stranden för att leta efter snäckor och krabbor med hjälp av ficklampor, det var super varmt och mysigt. Vi hittade flera stora snäckor, jag hittade till exempel en moderhavspärle snäcka, lite coolt! Sen gick vi hem för att sova.

IMG_5513 IMG_5511 IMG_5507 IMG_5527 IMG_5524 IMG_5517 IMG_5516 IMG_5532 IMG_5528

Indian Rocks Beach

IMG_5543 IMG_5542 IMG_5541 IMG_5544 IMG_5547 IMG_5549

IMG_2076

IMG_5552 IMG_5554 IMG_5555 IMG_5558 IMG_5557 IMG_5561 IMG_5559 IMG_5571 IMG_5567 IMG_5570 IMG_5565

(4/3/16) Nästa dag drog Brad och Jaime till affären för att skaffa lite grejer, så resten av oss gick ner till stranden för att sola lite. Det var ärligt talat väldigt kallt, för att det blåste så mycket, så vi satt på stranden i Florida och frös haha. Efter ett tag gick vi upp till lägenheten igen, hängde vid polen, åt lunch, och sen gick Rylee och jag på en promenad för att se vad som fanns runt omkring oss. Vi hittade en skylt som visade riktningen till Sverige och andra länder, vilket var förvånande! Sen hittade vi en glasskiosk som hade hur sjukt god glass som helst! Jag älskar kokosglass, och tycker att Italien har den bästa kokosglassen som finns, men nu fick jag allt ändra den åsikten – Florida har den godaste kokosglassen! Herregud, det var gudomligt! Sen gick familjen några av oss till stranden för snäckor igen. Under kvällen ringde Kody helt förvirrad, gråtandes och visste inte vad som hade hänt riktigt. Det var lite stressigt under kvällen, för att Kody kraschade med sin dirtbike när han var och trixade själv, så vi försökte ta kontakt med hans vänner så de kunde hämta upp honom osv och ta honom till sjukhuset. Aubrey var på andra sidan av Florida med oss och planen var att han skulle köra upp från Daytona på fredagen. Aubrey pratade med honom på telefon när han väntade på josh (kompis), och han hade inget korttidsminne över huvud taget. Han frågade vilken dag det var fyra gånger under fem minuter, och han kom heller inte ihåg att Aubrey hade flyttat ner till honom 3 månader sen och skaffat lägenhet två månader sen. Han trodde att han fortfarande bodde i studentboendet vid universitetet. För att lura lite med försäkringen, så vi inte behövde betala för det. Försäkringen täcker inte dirtbikes olyckor direkt, så vi sa att han hade åkt motorcykel och skadat sig i trafiken. Det var faktiskt en sjuksköterska som sa åt oss att göra det 😛 Han hade brutit nyckelbenet och de tog MRIs osv, så han var okej. Det var inte första gången samma situation hände, så de hade gått igenom det tidigare. Han behövde stanna på sjukhuset för bevakning, och det var lite ostabilt under morgonen nästa dag, men han mår bra nu! Aubrey bestämde sig för att åka tillbaka till Daytona nästa dag, ett bra beslut tyckte jag. De kom tillbaka sen på fredagen tillsammans, så han inte behövde köra själv :)

Okej, så min familj älskar att åka till Florida under Spring Break, men de har endast åkt till Daytona tidigare, men ville göra något annorlunda det här året. Ben, familjens bästa vän kan jag väl förklara det som, åker alltid till Indian Rocks, så vi bestämde oss för att åka med dem. Så vi bodde på samma strand, men olika lägenheter för att Jaime bokade lite sent. Det var Ben Westgate, hans fru, Cam W, Mason W, Masons vän som är Caleb Koomens syster, Mr och Mrs Brookhouse, Logan B, och hans lillebror. Rylee är helt förälskad i Logan även fast hon inte erkänner det haha, även fast hon gillar andra boys samtidigt lite här och där. Iallafall, Cam och Logan är juniors och deras lägenhet hade en hottub inkluderat, så vi hände där ganska ofta. Det var såååå skönt! På kvällen gick Aubrey, Rylee och jag över till Logan och Cams hottub och hängde där typ hela kvällen.

IMG_5583 IMG_5582 IMG_5585 IMG_5592 IMG_5591 IMG_5589 IMG_5588

(4/4/16) Nästa morgon gjorde jag pannkakor (Amerikanska) till frukost till alla! Det var en lite stressig morgon, men alla var jätte lugna ang Kody, medan jag panikade fullkomligt. De visste att det skulle bli bra och att det hade hänt förut, men jag tyckte det var fruktansvärt. Så det var en ganska lugn morgon iallafall med pannkakor, och jag är nu ett pannkaks pro för er som undrar. Sen gick vi till stranden och chillade i perfekta 25 grader B) Efter att ha haft lunch, gick jag och la mig i vår hammock på balkongen och tog typ en två timmars nap och vaknade upp svettig och mysig för att solen låg rakt på mig hehe. Det var super skönt iallafall. Sen skjutsade Jaime & Brad Aubrey halvvägs tillbaka till Daytona där hennes vänner hämtade upp henne. Medan de var borta var det en hur vacker solnedgång som helst, så vi slängde snabbt på oss klänningar och sprang ner för att ta bilder, de blev helt underbara! Bland mina favoritbilder under hela året!

IMG_5601 IMG_5606 IMG_5607 IMG_5609 IMG_5611

 IMG_5627 IMG_5632 IMG_5630 IMG_5629 IMG_2086 IMG_2089 IMG_2087 IMG_2094 IMG_2092 IMG_2101 IMG_2097 IMG_2108 IMG_2105 IMG_2115 IMG_2118 IMG_2126 IMG_2122 IMG_2138 IMG_2130 IMG_2162 IMG_2172 IMG_2139 IMG_2163 IMG_2186 IMG_2179 IMG_2193 IMG_2200 IMG_5626 IMG_5623

(4/5/16) Under tisdagen var vi alla lite solbrända, så vi åkte inte till stranden den här gången, utan vi åkte till en hundaffär. Det var förfärligt, för vi ville köpa alla hundvalpar! De hade burar överallt med en hundvalp i varje. Min personliga favorit var en Teddy Bear som hette Penny, hon var så söt <3 Ville verkligen ta med mig varenda en av dem. Vi hittade några kandidater för en ny hund, men innan vi bestämde oss ville vi åka och kolla i en annan hundaffär lite längre bort. Jaime hade alltid velat ha en Cocker spaniel, och självklart hittade vi en! Hon var sååå söt! Helt galen, glad och överallt, men perfekt. Så vi köpte henne och döpte henne Sandee (Sand kopplat till Florida och stavning efter Rylee) Sofia (mitt mellannamn), så hon är halvt döpt efter mig haha. Vi skrev på papper och allt, så vi kunde hämta upp henne på fredagen, dagen innan vi lämnade så hon kunde ha en extra veterinär check. Kvinnan vi pratade med i djuraffären var superduper trevlig och visste verkligen vad service var, verkligen. När alla papper var ifyllda, drog vi ner till Madeira Beach med vacker kaj och shopping. Det var alla möjliga strandbutiker där, med smycken, tröjor och tvålar. Sen senare drog vi in till Clearwater och hängde, kollade på kvällsframträdanden med eld, knivar och magiska trick. Det var inget jag inte hade sett innan, men ingen i familjen hade sett något liknande, så de var häpnade 😛 Clearwater var en lugn plats, med vit och finkornig sand, butiker, strand artister och försäljare. Det var en vacker kväll, vid en mycket vacker plats. Vid 11 tiden, drog vi hemåt så vi kunde sova lite innan nästa dag.

IMG_5646

IMG_5665 IMG_5682 IMG_5643 IMG_5674 IMG_5679 IMG_5673 IMG_5647 IMG_5687 Image IMG_5715 IMG_5716 IMG_5705 IMG_5706 IMG_5709 IMG_5711 IMG_5717 IMG_5719

IMG_5725 IMG_5728 IMG_5737 IMG_5735 IMG_5729 IMG_5731 IMG_5743

(4/6/16) Nästa dag sov vi in och hände lite i lägenheten. Vi städade upp så det såg lite mer välkomnande ut och bara tog det lugnt. Senare under eftermiddagen gick vi ner till poolen med tjejerna och Gabe, spelade lite softball i polen så vi kunde lära oss reglerna mer. Det var kul! Vi hade flera vattentävlingar, och det var så skönt. Senare ville Rylee och jag åka in till Clearwater igen, men Jaime ville inte att hon skulle köra och hitta parkering osv, så vi tog bussen för 5 dollar. Vi var lite förvirrade och visste inte riktigt hur det fungerade med bussarna, men som tur var träffade vi en kille som också väntade på samma buss, så han förklarade hur vi skulle göra för att ta reda på turlista osv. Det var enklare än väntat; betala på bussen och sen kunde man se på deras hemsida om man klickade in busstation numret och se när nästa buss skulle komma. Det tog bara 15 minuter med buss att ta sig dit, så det gjorde vi! När vi kom dit behövde vi lokalisera oss lite, så vi gick runt ett tag, stoppade vid några butiker samt framträdanden. Det var en trevlig kväll, med bara Rylee och jag. Det är en sån skillnad att det är galet. Hon kan vara riktigt trevlig, men ibland vet jag inte vem hon är. Vi hade en mycket trevlig kväll iallafall, köpte dyr glass och gick ut på piren. Två av Rylees kompisar från Monigue i MI var tydligen i Clearwater, så vi mötte upp dem efter ett tag. Vi gick runt och hade det trevligt helt enkelt. Vi utmanade Rylee att hitta en snygg kille och ta en bild med honom, vilket inte var så svårt direkt! Hon fick även hans nummer 😛 Sen sista bussen skulle avgå vid 10, men vi planerade att lämna vid 8.30, så vi letade upp en busstation med andra människor som skulle på samma, men den kom aldrig. På deras hemsida stod det hela tiden ”2 minuter” eller vad det nu var, och det stod att den hade passerat två gånger, så vi alla var lite förvirrade. När vi väntade vid den andra, hade en annan slags buss kommit, men de är samma bolag och gå samma väg, så vi alla frågade om vi kunde använda våra busskort för dem också, men det tillät de inte oss, så vi var alla ganska upprörda. Det var kring 10 pers som väntade på samma buss… Efter en och en halv timmes väntan, började vi gå till en annan busstation ifall den vi stod vid inte var i funktion, så vi sprang runt och letade efter det med två andra tjejer som kom från Michigan. Tillslut hittade vi en, och en buss kom faktiskt! Vi kom hem vid typ 10.30, kollade på en film och gick sen och lade oss efter en lång dag med mycket sol.

IMG_5758 IMG_5754 IMG_5778 IMG_5777 IMG_5775 IMG_5773

12512331_838423949619713_6834236467839270592_n 12933144_838423939619714_4444769964390951465_n 12919824_838423896286385_5523919077800158529_n

(4/7/16) Nästa dag tog vi det lugnt, gick till stranden och åkte för en liten shoppingrunda också. Sen under eftermiddagen åkte Rylee och jag in till Clearwater igen för att gå till butikerna igen, för vi hade inte mycket runt omkring oss. Vi mötte även upp killen som Rylee fick numret från, och han bodde tydligen i Grand Rapids och var där under lovet. Han var lugn och inte galen som många av Rylees vänner kan vara, så vi hade en bra tid. Vi kollade på de nya showerna, kollade efter någon snygg henna tatuering, men hittade ingen, och satt på stranden och kollade på stjärnorna (min önskan). Det var jättevackert! Helt klar himmel, 20 grader varmt vid 9 tiden och vågor i bakgrunden. Innan vi behövde passa bussen vid 10, gick vi till donken för lite kvälls snack, och mötte även två av hans kompisar (haha jag kommer inte ihåg vad hans namn var). Hans kompis som han hade träffad där i Florida och som bodde där, var rolig och lite lagom galen. Sen tog vi bussen hem och kollade på ännu en film innan sängdags.

12963830_838769262918515_6761694411551947139_n

IMG_5798 12931194_838970819565026_8902496599870642900_n IMG_5796 IMG_5793 IMG_5801 12924537_838970799565028_1244131510885074196_n

(4/8/16) Nästa morgon tog vi en 40 minuters biltur ner till Gulfport för en båtutflykt med snorkling, snäckjakt och möjligtvis se delfiner. Vi placerade oss längst bak i båten, vilket var en superbra ide, för om vi ville se/fick chansen att se delfiner så skulle de var bakom båten i vågorna. Vi åkte först ut till en vacker ö typ sex mil ut som tog runt en timme att komma ut till. Vi gick på strandkanten och plockade snäckor, vi hittade massvis. Vi tog även lite bilder av oss tillsammans eftersom vatten var så sjukt vackert där. Sen drog vi vidare längre bort på ön för att snorkla. Kayla simmade med mig och höll mig i handen medan vi gjorde det. Jaime var ganska rädd för att något skulle attackera henne även fast hon dölj det väldigt bra. Det var inte mycket fisk där, men det var fortfarande skönt att simma runt där och kolla. Rylee och Aubri såg en blåsfisk though! Vi hade en undervattenskamera med oss och tog några bilder, men dem har inte jag. Kan se om jag kan hitta dem :) Sen behövde vi återvända, så vi gick och satte oss på båten igen för att återvända. På vägen hem kom delfinerna! Det var sååååå häftigt! De hoppade och lekte i vågorna som båten skapade, och ville visa upp sig! Jag fick några häftigs bilder eftersom jag satt precis där de var, tack och lov. De var så vackra… Efter att vi kom hem igen, åt lite och vi gick alla till olika ställen. Vissa gick till stranden, eller poolen, eller hottub, eller Clearwater. Rylee och jag packade ihop alla våra saker innan vi såklart åkte till Clearwater för att göra sista minuten shopping, hänga med killen från Grand Rapids och hans vänner, gå till utomhus bion som de höll och kolla på nya shower. Det var lika stjärnklart som dagen innan, så jag låg på gräsmattan och kollade på stjärnorna medan Rylee och ”han” gick för att kolla på en show. Tydligen så var det en barnfilm på fredagen, och skulle bli en mer vuxen film under lördagen, så jag låg där på gräsmattan med massa familjer runt mig och som trodde jag var dum i huvudet, men allt jag ville göra var att kolla på stjärnorna haha. Det var lite kul 😛 Sen gick vi till donken igen, men den här gången för en glass innan vi åkte hem. Vi sa hejdå till gruppen, och hoppade på bussen som var varm och skön. Busschauffören var jättetrevlig, och eftersom vi var lite småfrussna och ensamma på bussen (för att klockan var typ 11), så höjde han temperaturen för oss. Efter att ha åkt bussen två gånger innan, kom vi fortfarande inte ihåg vart vi skulle hoppa av, så vi hade typ en privatchaufför och som stannade precis utanför vår dörr. När vi kom hem satt vi uppe med Aubrey och Kody som hade kommit upp, samt Jaime och Brad. De hade hämtat upp Sandee Sofia också, så hon strosade runt i lägenheten också. Vi gick och lade oss inte allt för sent, så vi kunde komma upp nästa morgon för att städa hela lägenheten.

1228175_fl_gulfport

IMG_2231 IMG_2238 IMG_2255 IMG_2254 IMG_2258 IMG_2259 IMG_2266 IMG_2261 IMG_2294 IMG_2269 IMG_2305 IMG_2309 IMG_2310 IMG_2312 IMG_2313 IMG_2295 IMG_2298 IMG_2229 IMG_2233 IMG_2234 IMG_2240 IMG_2239 IMG_2242 IMG_2247 IMG_2251 IMG_2318 IMG_2317 IMG_2322 IMG_2356 IMG_2352 IMG_2377 IMG_2376 IMG_2378 IMG_2431 IMG_2413 IMG_2438 IMG_2465 IMG_2463 IMG_2458 IMG_2486 IMG_2500 IMG_2509 IMG_2515 IMG_2531 IMG_2529 IMG_2517 IMG_2520 IMG_2518 IMG_2523 IMG_2522 IMG_2534 IMG_2535 IMG_2537 IMG_2556

IMG_2563 IMG_2564 IMG_2584 IMG_2583 IMG_2599 IMG_2585 IMG_2600 IMG_2611 IMG_2610 IMG_2619 IMG_2624 IMG_2622 IMG_2626 IMG_2628 IMG_2627 IMG_2629 IMG_2631 IMG_2630 IMG_2632

(4/9/16) Det tog oss inte allt för lång tid att städa och packa bilen, runt två-tre timmar skulle jag gissa. Vi Packade in oss i bilen, och hade faktisk färre saker i bilen än vad vi hade när vi körde ner, eftersom mycket av vad vi hade med oss var till Kody. Så vi hade mycket mer utrymme i bilen. Men innan vi lämnade Florida åkte vi för lite småshopping och sen lunch. Vi åkte till ett mysigt ställe som enligt Ben hade den bästa fisken någonsin. Jag beställde torsk och någon mer fisk som endast fiskas där (jag återkommer med namn), herregud vad gott det var! Åh, det vara vattnas i munnen när jag tänker på det… Smakade också  friterade ostron som var inte så dumt det heller och sen något annat som jag inte har någon aning om vad det var haha. Det smakade verkligen ingeting och hade en  konstig konsistens, men det var inte så dumt. Sen sa vi hejdå till Aubrey och Kody, innan vi satte oss i separata fordon i olika riktningar. Jag ska vara ärlig med att säga att jag sov stora delar av resan hem, med Sandee sovandes i mitt knä också. När vi stannade för att tanka, gick jag alltid ut med henne så hon kunde pissa, men hon gjorde aldrig det, troligen för att hon fortfarande var lite nervös över vad som hände. Hon skuttade runt i bilen från framsätet till baksätet ganska mycket. Hon är så vacker! Inget snack om den saken. När vi hade kanske 5 timmar kvar, det var söndag morgon och vi swissade genom Indiana och försökte hitta en radiokanal med bra musik, och det var helt omöjligt! haha, det var kyrkradio på vartenda kanal. Läsning från bibeln och massa kyrkprat. Vi gick genom sju kanaler som hade kyrkligt prat och hittade sen äntligen en som var musik på i två sekunder och sen övergick till kyrkligt. Resten var också kyrkligt haha, så vi hade några skrattattacker. Två timmar innan vi var framme var helt galna, vi var alla trötta och flummiga och tyckte att allt var roligt. Det var en härlig timme, innan vi kom närmre Grand Rapids. Det snöade och snöade och det var alldeles förfärliga vägar. Det var olycka efter olycka, runt tio stycken! Senare hörde vi något om att det var 6 döda endast från den vägen som vi åkte på och flera skadade. Tur att Brad är en riktigt bra chaufför :) Vi kom hemma allihop helskinnade, packade ur bilen, duschade och gick typ och lade oss så fort vi fick chansen haha.

IMG_5848 IMG_5847

IMG_5849 IMG_5869

By the way, Sandee bajsade för första gången precis när vi kom in i Michigan, som om hon visste att det var hennes nya hemstat :)

IMG_5853

Det var en superduper vecka med lite stress, men overall helt perfekt. Jag brände mig ganska rejält efter snorklingen och båtturen though, så det sved i en vecka. Menmen, det var helt underbart och jag var helt överväldigad att ha sett vilda delfiner på det sättet.