About

a281e5123f1990d31bd21a350bbb36cfa281e5123f1990d31bd21a350bbb36cf

Mitt namn är Johanna, är 17 år gammal och har gått klart första året på Nacka Gymnasium. Jag har alltid haft stora drömmar i livet och många olika ambitioner. Jag älskar att prova på nya saker, resa, läsa och träna. Jag vill ut på fartfyllda äventyr som följer med mig livet ut, därför ska jag åka till USA under ett år! Jag kommer bo hos en gigantisk familj i lilla förorten Fremont i Michigan. Familjen består av fyra tjejer i åldrarna 7, 15 och 18 samt två killar i åldrarna 12 & 19. Dessutom kommer en jättetrevlig tjej från Australien bo under samma tak. Som pricken över i:et har familjen även två hundar, en katt och en anka.  Jag kommer dela med mig av massa tankar och bilder, allt från förberedelserna, förväntningar, förvirringar, väntan, drömmar och till dem mest spännande dagarna under min amerikanska vardag. Enjoy!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>