Off we go =)

Idag träffade jag ÄNTLIGEN min familj! De stod så fint uppradade med en special-målad plansch för mig och allt. So cute! Jag gick in för kram för alla, inga handslag här inte. Så efter att vi väntat på min väska som kom sist av allas, satte vi oss i bilen för den timmes långa färden det skulle ta för oss att ta oss till Fremont. Mamma Jamie är verkligen jättetrevlig! Har redan haft ett seriöst-mamma-samtal med henne, hon verkar verkligen intresserad av att ha oss här och veta mer. Pappa Brad däremot verkar inte särskilt intresserad, inte än iallafall. Har inte träffat Aubrey än, för att hon jobbar. Shae verkar lite mot att samtala, eller så är det bara för att hon är grymt trött med sina 14 timmars tidsskillnad. We’ll see!

Jag visste att man i USA inte tog av sig skorna inomhus i många fall, men det kommer jag aldrig vänja mig vid. En grej som blev lite som en chock för mig, var deras hygien. Hur det ligger grejer lite överallt osv, men det är väl en vanesak det med.

Träffade Bunny idag också, The Duck. Låt oss säga såhär – Jag fattar inte grejen med att ha en anka hemma som husdjur. Allt den gör är att skrika och springa runt med en tigerblöja för att inte skita ner. Lite konstigt tycker jag iallafall.

Var iväg på en supermysig bonfire med Shae, Rylee och hennes polare under kvällen. Det var både S’mores, musik och vacker stjärnhimmel. Är helt förälskad i himlen här! Man kan verkligen se alla stjärnorna, eftersom det inte är speciellt många ljuskällor runt omkring. Så grymt vackert! Kan sitta hur länge som helt och bara stirra på det…

IMG_6097

Som sammanfattning av familjen: Jamie gör allt här hemma – tvättar, lagar mat, skjutsar etc. Verkligen allt! Känns jobbigt att hon ska göra allt det för oss, så Shae och jag ska fixa egen tvätthög att tvätta. Sen vad gäller vilka i familjen jag har fått bäst kontakt med i familjen än så länge, så är det nog 7-åriga Aubriana och Jamie. Aubrey har jag inte träffat än, så får väl se efter det :) Men Aubriana är väldigt rolig, glad HELA TIDEN, myror i brallorna och är extremt smart. Kayla är lite blyg än, men det ska vi nog reda ut.

IMG_6185 IMG_6165 IMG_6166 IMG_6187

Nu måste jag verkligen dra till kojs… Nattinatti :)