Familjetripp

Igår var vi ute med familjens båt i Fremont Lake i typ 4-5 timmar och åkte med ringar efter båten. De har två stycken tingar, så vi körde två och två som en tävling över vem som klarade av att hålla i sig längst. Så sjukt kul! Jag klarade mig bra, men har typ smått träningsvärk i både rygg och armar, haha. Båten var proppfull när hela familjen var med, och det var inte direkt en superstor båt, det var liksom en normalstor och där satt vi alla 11 personer. Det var så jäkla skönt. Solen sken hela dagen och det var ungefär 31 grader ute.

thumb_IMG_6198_1024 thumb_IMG_6199_1024 thumb_IMG_6410_1024 thumb_IMG_6312_1024 2

På kvällen sen satt jag och Shae med när Rylee städa bland sina kläder. Rylee städade medan jag och Shae bara satt och chillade framför fläkten och gjorde absolut ingenting. Rylees rum är så sjukt jäkla stort! Jag älskar det. Det är hela översta våningen, som hon delar med Aubrey. Det är myslampor, stort utrymme för kläder, en gigantisk soffa osv. De håller fortfarande på att renovera det, så det är inte helt ”lämpligt” eller vad man ska säga. De har precis renoverat badrummet de skickade bild på förut, det är sååå mycket bättre nu. Jag vet inte om jag skulle ha klarat det om det vore det gamla, det såg på bilden ut som att det var väldigt sunkigt iaf. Nu är det väldigt fräscht.

11997161_714744215296092_705708353_n

Idag har vi alla chillat för det mesta och fixat nödvändiga saker. Vi åkte till skolan och kollade runt, fick en liten rundtur och de lärde mig hur jag ska öppna mitt skåp. Det är inte Rocket Science på något sätt, men jag lyckas fortfarande inte hehe. Är superduper nervös för imorgon… Helt ny skola i ett främmande land med ett ”främmande” språk. Alla kommer ha ett större ordförråd än vad jag kommer ha, och bara vara allmänt bättre. Så har det ju alltid varit, men nu börjar det kännas verkligt och skrämmande. Jag gillar verkligen Jamie (min värd-mamma), hon är verkligen en god människa samtidigt som hon är tuff. Känns bra att ha henne vid min sida. Gillar verkligen Aubriana också, så söt att jag dör! Jag går efter namnet Joanna, Jojo eller Jo och hennes mellannamn är Jo, så vi går runt och ”Hey Jo?”, ”What is it Jo?”. Jag tycker iaf att det är skojsigt 😛 Men ni vet ju hur min humor är.

11992089_714744181962762_1948847529_n

Ikväll hade vi även ett familjemöte där hela familjen samlades innan skolan och gick igenom allt så allt var under kontroll. Det kändes lite som ett uppdrag – Jamie gav ut order till Aubrey och Rylee för att fixa Shaes och mina grejer osv. En riktig gosfamilj är det. Har pratat med Jamie en del, och jag tror hon har nämnt typ fyra eller fem personer som har dött i området/familjer plus en som tänkte ta livet av sig, som dykt upp i hennes förklaringar till saker och ting. Lever de vilda västern här eller vad? Jag är iaf inte van vid att så många i ens omgivning har gott bort.

Har iaf löst familjeproblemet! Hur familjen ser ut och vems barn som är vems, men det kan jag kanske berätta mer om imorgon om jag hinner. Goodnight!