Magic!

Precis när jag hade skrivit klart mitt förra inlägg messade Sydney mig och frågade mig om jag vill komma och spela kort i kyrkan, och eftersom jag inte hade något annat nyttigt för mig att göra så gjorde jag det. Jag tänkte att det skulle Sydney och några gamlingar som hände där och spelade vänd tia eller nåt, men det var det knappast. Logan L, Dylan, Randy, Marina, Jaymes, Tyler, Logan och Sydney var där och de spelade inte det enkla spelet vänd tia som är över efter femton minuter. De spelade Magic som är ett kortspel som går ut på att genom ett strategiskt sätt döda din motståndare med de olika korten som ger olika förmåner. Så alla kort gör olika saker, och du försöker döda din motståndares armé. Det låter väldigt nördigt, det kan jag hålla med om, men det är faktiskt ett riktigt intressant spel som man behöver tänka sjukt mycket om man vill vinna. Det är fler regler än det, men det är typ helt omöjligt att förklara reglerna här. Man behöver spela det! Spelet har massa invecklade ord i engelska som de knappt förstår själva, och där satt jag och försökte hänga med hur man skulle spela det. Jag och Sydney var ett team hela kvällen, för det är svårt att förstå det. Jag gjorde faktiskt några snygga moves!

Det var en så trevlig kväll, ett härligt och roligt litet gäng. Sydneys styvpappa Marty är pastor i kyrkan, så han har gett oss tillåtelse att spela där varje lördag och sova över där till dagen efter. Han kom med Little Caesar pizza som middag till oss alla medan vi hade våra intensiva spel. När klockan var runt elva, behövde vi alla sträcka på benen och fylla på alla magar, och tur nog är Logan L 19 och Logan är 18 så vi kunde ta en trip till Walmart för att köpa glass, flingor och mjölk, is te samt citron och äpplepaj. NAAAAAM! När vi kom tillbaka spelade vi vidare. Vi spelade, pratade, hade andra sociala spel tills klockan slog 6:50 am, då gick vi och la oss för en kort power nap innan vi behövde lämna kyrkan vid 7:30. Kan säga att vi alla var lite pömsiga efter det, men en trevlig stund hade vi. Tydligen så gör de det här varje lördag, så nu på lördag ska vi spela igen, och då kan jag kanske spela själv utan ett team! Vi ska nog inte stanna uppe lika länge (hehe) eftersom skolan börjar på måndag… :'( (Vi hade också mobil policy, så har inga bilder att visa).

Igår hade Gabe, Shae, Aubri, Rylee och jag ”krig”/”catch the flag” i huset med våra pilbågar. Vi fick alla varsina pilbågar (förutom Rylee för hon ville inte ha någon och ville inte heller vara med och spela, så hon var vår domare/fotograf), med skumgummi pilar. Gabe och Shae var ett team, jag och Aubri var det andra. Så fort vi blev ett team, sa Aubri ”Yes! Då kan jag gömma mig bakom dig!” Tack Aubri.. Bra plan! Aja, jag är nya Katniss Everdeen så det var lugnt. Vårt team hade vår bas på övervåningen och de hade sin på nedervåningen, och vi gjorde upp massa regler innan vi började spela. Jag sköt Shae 6 gånger så hon ”dog”, och Gabe tre med en pil i hans privata… hehe… Sorry Gabe. Man blev så tagen av spelet att vi helt och hållet glömde att vi hade flaggor att hitta. Det var längesen sen jag hade sååååå kul och var så exalterad! Ingen vann though, vi slutade när nästan alla var dränkta i svett av att springa runt och jaga och koncentrera sig. Such an amazing night! Tydligen hade Aubrey sovit genom hela kriget, när vi sprang runt och skrek på varandra haha, sömntuta.

IMG_1175

IMG_1191 IMG_1192 IMG_1179 IMG_1177 IMG_1202 IMG_1200 IMG_1206 IMG_1207