Härligt weekend

Har varit några riktigt härliga dagar här på sistone! Wrestling-träningarna har kommit igång, och jag har beslutat för att inte träna brottning eftersom deras regler är att man inte får äta glass, kakor, dricka annat än vatten ÖVERHUVUDTAGET. Jag vill njuta av mitt år här, jag vill kunna testa på allt som erbjuds (speciellt eftersom Thanksgiving och jul ligger i framtiden). Så, jag är nu en wrestling-manager tillsammans med Sydney och Erica. Vad vi egentligen gör är att organisera saker (vilket jag tycker är kul, don’t judge), äta mat, gör läxor, retas med Coach Lumman och kollar på när killarna tränar (vilket inte är så dumt det heller 😉 ). Ibland om vi inte har något och göra tar vi (Sydney, Erica och jag) en road trip till Walmart för att köpa mat eller vad vi nu vill ha. Det är ett så härligt gäng, som en stor familj på 30 pers. Det är träning varje dag efter skolan med meets som startar 12e december, varje onsdag och lördag. Jag sitter ibland och lyssnar för att lära mig grepp. Kommer även lära mig hur man dömer i brottning, så när vi har matchen inom laget kommer vi managers vara domare.

Det snöade i Lördags! Vi vaknade upp och kollade ut genom fönstret och såg snön. Shae och jag sprang bokstavligen raka vägen ut för att ha ett snöbollskrig =) Shae har aldrig tidigare sett snö som faller från himlen, bara när det varit på marken vilket hon tycker är väldigt coolt. Hon blir som en liten flicka på fyra år som står och beundrar det hela, och jag älskar det lika mycket jag med just nu. Jag kommer hata det om en månad eller två, men just nu är det fantastiskt! Shae och jag tog en prommis på en och en halv timme under lördagen bara för snöns skull. Älskar det!

IMG_0034 IMG_0007 (1) IMG_2758 IMG_2775 IMG_0146 IMG_0092 IMG_2779

I Lördags var det Janelles Sweet 16 (hennes 16-års födelsedag kallat Sweet 16). Hon hade hyrt en stor lokal som jag inte visste vart det var någonstans, så Lydia hämtade upp mig så åkte vi dit tillsammans. När vi kom dit var det nedsläckt med UV-lampor överallt i rummet och neonfärg tillgängligt. Så vad vi gjorde var att måla på varandra i ansiktet och på tröjorna för dem som ville, det var så kul! Det var god mat, bra musik och grymma människor. Tacoooooo, självlysande drinkar och glowsticks i mängder! Vi dansade, hade lite aktiviteter som twister, fick varsin sprejburk med sån där geggakorvar (har ingen aning vad det heter…) att spruta på varandra. Blev lite krig aktigt 😛 We just had a good time! Fick sen skjuts hem av Cameron, eftersom Lydia skulle stanna kvar där. Är så grymt skönt att ha vänner som kan köra, men känns ändå konstigt att människor som är yngre än mig kör bil. Deras regler är också annorlunda of course. Är man 16 eller äldre behöver man inte ha säkerhetsbälte på sig om man sitter i baksätet. Är man 16 med körkort så får man endast ha en person utanför familjemedlemmar i bilen och man får inte köra efter tio eller innan fem på morgonen. Det ändras sen när man fyller 17, så då får man fler förmåner med sitt körkort.

IMG_2809 IMG_2808 IMG_2807 IMG_2819 IMG_2833 IMG_2828

På söndagen sen åkte Lydia, Janelle och jag till Pizza Hut för lite lunch och sen gick vi på bio och såg Mockingjay del 2. Lunchen var jättegod! Riktigt god pizza :) Sen åkte vi till bion, köpte biljetter och hittade platser för oss. Man får inte några bestämda platser när man köper biljetter, vilket kändes jätteskumt! Det fanns till och med olika stolar – antingen riktiga biofåtöljer eller ”vanliga” biostolar, så det gäller att vara tidig om man vill ha dem stolarna. Ska köpa biljetter till nya Star Wars filmen med Uyo Christine snart så jag har det, och vi ska för sjutton gubbar komma dit tidigt väl redo. Det är typ ingen som har sett star wars här!!! Helt galet! Typ bara Noah, Jaymes och Uyo som har… Inte okej. Är så exalterad! Mockingjay var föresten väldigt bra, men kom inte ihåg något från boken så det blev några överraskningar =)

 IMG_2845

Under söndagskvällen började det snöa igen, vilket resulterade i att jag och Shae var utomhus igen :) Hade lite mer snöbollskrig, och skrev meddelanden till Jaime som hon skulle se när hon kom hem sen. Alla barn var borta den här helgen, så det var Shae, Aubrey, jag och Jaime hemma den här helgen.

IMG_2850 IMG_285212243446_1678341129112772_1032052496420480626_n

På torsdag är det Thanksgiving och fredag Black Friday! Här ska pajs ätas i mängder :)