Happy b-day Ry!! Gott nytt år alla!

I Onsdags var det Rylees födelsedag, så först åkte Jaime och Rylee in för att hämta ut Rylees körkort och sedan drog vi in till Grand Rapids för en rejäl shoppingrunda på Rylees beställning. Det var helt fantastiskt! Det var bara oss tjejer som åkte in – Rylee, Shae, Aubrey, Aubri, Jaime och jag. Vi gick bland annat in på Marco Polo, och när vi skulle gå ut stod det två skyltdockor bredvid kassan – trodde Jaime ja! Hahahhaha! Hon trodde verkligen att det var skyltdockor, vilket jag också trodde, så när vi gick förbi så gick Jaime närmre för att kolla hur de kunde se så verkliga ut när de helt plötsligt rörde på sig och Jaime flyger baklänges skrikandes! Det var hur roligt som helt! Killarna som stod där gapskratta de med, så de förstod det hela 😛 Tror det tog oss tio minuter att lugna ner oss och hämta andan igen! Det var helt underbart!

Vi tog lite snack till lunch på en amerikansk pretzel affär. Jag tog krispiga kanel och socker pretzels som var hur goda som helst! Om ni någonsin ser nåt liknande – ni måste smaka! Kan ha och göra med att jag är en kanelfantast, gott var det iallafall.

IMG_3448

Några påsar blev det ändå… Tror vi alla tillsammans jobbade ihop runt 20-30 påsar av shopping, hehe. Är så grymt nöjd med allt jag köpte! En handväska, två plånböcker, ipad fodral, tröjor och örhängen. Yäy! Där vi handlade var de fancy-områdena, och självklart låg H&M där, drog ner standarden med hästlängder. Det såg ut som en helt normal standard H&M butik, precis som i Sverige i både produkter och utställningen. Efter fem/sex timmars shopping var vi alla trötta och hungriga, så vi bestämde oss för att åka till Buffalo Wild Wings för att äta. Det var hur mycket folk som helst där, så vi fick stå och vänta på ett bord i en timme. De hade så mycket som såg gott ut, som BBQ Wings, men jag kunde inte göra något annat än att beställa en Caesar sallad med kyckling. Har inte haft det sen jag lämnade Sverige!

IMG_3447 IMG_3450

IMG_7028

Bilturen hem halvsov nästan alla i bilen, utmattade efter en så lång dag. När vi kom in i Fremont stannade vi till vid Taco Bell för att köpa lite sen middag till Gabe som var hemma. Vi var alla så pass trötta och flummiga så allt blev bara fel 😛 Det blev The Bell istället för Taco Bell, och när Rylee var liten och hade bråttom till något när de satt i bilen, retades Jaime alltid henne med ”airbreaks” för att skoja/irritera henne. Och eftersom Rylee ville komma hem så snabbt som möjligt, började Jaime med det vid taco bell. Tror det tog oss fem minuter extra genom drive trough pga Jaimes lilla lek 😛 Vad hon gjorde var att hon stannade bilden, började köra och sen stannade igen, med ljudeffekter och hela kittet! Det var hur kul som helst, eftersom Rylee blev jätte irriterad! Precis när vi trodde att Jaime var färdig med leken, stannade hon bilen igen vid det perfekta tillfället (detta upprepades ett antal gånger) och vårt nästa skrattanfall bröt ut! Jag fick jobba sjukt hårt att försöka andas för att jag skrattade så mycket! Tror inte jag har skrattat så mycket sen jag kom hit till USA, inte Shae heller. Han som jobbade i luckan gjorde det också svårt för oss att hålla oss för skratt, för att han var lite förvirrad med vår order, haha! Stackars kille, sex trötta tjejer som inte menade något ont överhuvudtaget. Det var hur kul som helst though!

IMG_3460

Igår var det nyår, och Rylee, Shae och jag gjorde iordning för fest! Först på morgonen drog vi iväg för att handla, vi plockade upp Colemann och drog till Walmart. Rylee är en riktigt bra chaufför! Väldigt noga med säkerhetsbälten och hatar när det är hög musik på, hon är riktigt duktig :) Vi handlade allt vi behövde, drog hem och chillade egentligen. Rylee behövde dra iväg en sväng till sin mormor vid lunchtid och fira lite där. Shae lärde/hjälpte mig att locka mitt hår (hon är ett pro), när jag visste hur jag skulle göra, gjorde jag klart resten.

IMG_3476

Vi var ett stort gäng hemma hos oss – James, Isabel, Alex, Maddie, Riley, Colemann, Mason, Caleb och någon mer kille som jag aldrig uppfattade namnet. Det var dubbelt så många killar som tjejer, så det var en härlig stämning. Inget tjej-tjaffs! Helt fantastiskt. Vi började kvällen med att spela ”Cards against humanity”, det är hur kul som helst! För er som inte vet vad det är, så är det ett spel där du har en hög med svarta kort som har en text med en blank ruta/en fråga och vita kort med alla möjliga olika saker. Vad man gör är att fylla i den blanka rutan eller svara på frågan med ett svar som man har på sina vita kort, och det är helt skruvade meningar som gör det helt hysteriskt kul! Efter det chillade vi alla runt, åt lite mat, minglade runt, kollade på amerikanska fotbollsmatchen etc. Helst plötligt hade vi/Gabe skapat ett pilbågekrig, så hälften av oss som var där sprang runt och runt och försökte träffa de andra. Det är mjuka pilar/ammunition så det gör inte alls ont, så det är inte farligt alls. Jag siktade på Gabe, men råkade träffa Caleb som satt mitt i krigsområdet i huvudet! Alla skrattade åt det, till och med Caleb själv, men jag kände mig så dum! Sen senare siktade jag på Calebs rygg när han stod upp, men precis när jag släppte pilen satte han sig ner och fick den i huvudet! Såklart! Vi tyckte bara det var kul haha :)

IMG_1233 IMG_1218 IMG_1221 IMG_1235

Efter det hade vi en period där vi tjejer fick sminka killarna B) Sweet! Jag sminkade Mason, Rylee sminkade Riley, Shae sminkade Gabe, Aubri sminkade Colemann osv. De blev urtjusiga! Sen fick även killarna oss tjejer, fast det var bara Rylee och Maddie som gjorde det (jag ska vidare till Sydney senare).

IMG_1213

                                 Riley                                       Colemann                              Mason

IMG_3503 IMG_3504 IMG_3482

Sen blev det såklart fotografering på de fina mästerverken! När de hade tagit bort sitt smink, hade i en sista fotografering med ”kostym-pinnar” (har ingen aning om vad det kallas). Så man kunde välja glasögon, eller mustasch eller vad som nu var tillgängligt, och sedan bytte vi efter varje bild med någon annan. Blev sååå mysiga bilder <3

IMG_1242 IMG_1244 IMG_1246 IMG_1250 IMG_1252

Med 30 minuter kvar, satte vi på tvn med sändning från New York med musik inför ball drop. Vi satt alla i sofforna, fåtöljerna, golvet etc, vad man kunde hitta helt enkelt! Vi räknade alla ner och skålade med vår bubbliga juice när klockan slog 00! Kändes ändå kostligt att det redan hade varit nyår i Sverige, saknade också fyrverkerier. Det är inte populär här alls, ingen skjuter det här. Vi satt och småsnackade efter, åt och drack det vi hade kvar. Jag och Shae hade bakat chokladbollar som vi åt av. Eftersom Sydney, Jaymes, Randy, Marina, Logan och Dylan firade nyår i kyrkan, drog jag till dem vid 00:20. Logan hämtade upp mig, så att varken Jaime eller Brad inte skulle behöva skjutsa mig. När vi kom till kyrkan satte vi på de riktiga högtalarna och dansade loss, och vi upptäckte att jag förvånande nog kan göra masken eller vad det nu kallas. Hoppsan! Var kom det ifrån? Logan gjorde iordning varm choklad till mig med marshmallows, eftersom de redan hade druckit deras. Vi dansade i nån timme, sen körde vi hide and seek i mörkret! De (Dylan) tyckte såklart att det var kul att skrämma mig 24/7 eftersom jag flyger upp till taket varje gång. Det var becksvart, man kunde inte se någonting! Så man fick använda händerna för att ta sig fram, det var hur kul som helst, öven fast jag typ blev hittade först varje gång… Men jag var iallafall en bra sökare, för jag hittade alla på typ fem minuter :) Efter det dansade vi lite till, satt i köket och chillade innan vi gick och la oss vid 5.

IMG_3483 IMG_3489

                                                                                   (Jaymes)

IMG_3487

Alarmet gick av vid 10, Logan drog en runda hem för att hämta något. När han kom tillbaka, väckte han mig och sa att jag skulle gå ut i stora rummet och där var Payton (hans syster (7 år) som även var med under kortspelandet)! Min lilla prinsessa! Hon är hur söt som helst och väldigt smart. Vi brukar gå på äventyr tillsammans, som att poppa popkorn. Vi satte oss för att kolla på en film, det var super mysigt! Sen hängde jag och Payton i köket samtidigt som Logan gjorde french toast till oss för frukost. Gott gott gott! När jag behövde gå hem vid 11:30, började Payton gråta för att jag skulle gå, så jag behövde förklara för henne att jag inte skulle försvinna eller nåt, och att vi troligen syns på lördag igen. Då var det okej att jag lämnade. Hon är så söt! Deras pappa gick bort för tre år sedan, så Logan är lite som pappan i familjen. Därför är Payton med oss så mycket i kyrkan :) Sen skjutsade Logan hem mig, och när jag kom hem var det fortfarande folk som sov vilket kändes bra.

Får se om jag går till kyrkan imorn för kortspelande igen, tror jag kommer gå om Payton är där. Juste! Jag glömde berätta… För två dagar sedan frågade Logan ut mig, så jag ska gå på en amerikansk dejt i veckan och spela bowling, undrar hur det är! Jag vill inte ha någon annan relation än vänner, vilket han vet, men han ville ändå att vi skulle göra det. Sydney och Jaymes ska kanske också komma med, vi får se. Jag ska komma med uppdatering 😉

Idag drog Shae, Rylee och jag för att ta bilder ute i det fina vinterlandet, men hann inte ta så många för det var så jäkla kallt!

IMG_1255 IMG_1258 IMG_1262 IMG_1273 IMG_1277

IMG_1300 IMG_1314

Gott nytt år alla, hoppas ni hade ett trevligt firande och får ett fortsätt bra år!!