Den som väntar på något gött väntar aldrig för länge

Hey guys! Ja jag har haft det fullt upp och inte hunnit med att skriva för bloggen de senaste veckorna, men här kommer det!

Så förra veckan hängde jag med Shae så mycket jag bara kunde innan hon lämnade oss. Jag jobbade också på att skriva ”open when..” kort som hon kunde ta med sig, men enda tiden som jag kunde jobba på de var när hon sov, så det blev inte mycket sömn för mig förra veckan kan jag säga 😛 Värt var det! Vi gick till basketbollsmatchen med Hawaii tema, bara chillade i vårt rum och gjorde fler videos såklart. Kanske laddar upp det senare! Vi spenderade tid tillsammans helt enkel! Vi blev under tisdagen attackerade av Gabe och Aubri med rakgel-ballonger, så vi blev instängda i vårt rum i två timmar hahha. De försökte också skjuta plastkulor under dörren, så vi fick proppa på med kuddar och täcken osv för att det inte skulle kunna skjut under, men de drog ut filtarna så vi fick sätta oss på dem! Vi stod och höll emot dörren just in case för två timmar, samtidigt som vi kollade på det nya avsnittet av Teen Wolf. Det tog sin lilla tid att ta sig igenom för att vi behövde försvara oss, men tillslut kunde vi se klart på hela. På Onsdagen hade vi en överrasknings fest för Shae! James, jag, Isabel och Emily åkte till bowling hallen först för att fixa iordning allt, och sen kom Shae med Rylee, som skulle ”hämta upp en jobbansökan”. Det var så kul! Gabe och Aubri var där också, det var en riktigt mysig eftermiddag :) Hela kvällen sen hjälpte jag Shae att packa och försöka stänga hennes extremt fulla väskor, hehe.. Och hon var ”endast” här för fem månader. Good luck Jo! Jag gjorde klart mina ”open when…” kort för Shae så Rylee och jag kunde ge henne det under kvällen. Rylee hade också skrivit kort till varje ämne, men jag gillade skillnaden på våra; mina var en hel sida full med text, och Rylee skrev typ en mening eller några få ord på varje. I den med ”open when you miss snow”, hällde jag i fejksnö och ett kort som säger ”Let it snow” för att hon ÄLSKAR Disney :) Clever Clever.

IMG_3730 IMG_3729 IMG_3728 IMG_3727 IMG_3726 IMG_3718

bla

IMG_3558 IMG_3555

 

IMG_3741 IMG_3776

IMG_3771

Så dagen då Shae lämnade oss, fick jag fläta hennes hår, vilket är en stor ära när det gäller hennes hår. Hon HATAR när folk ens rör hennes hår. Den enda personen som någonsin har fått röra hennes hår tidigare är hennes mamma, men nu fick jag göra det! Det var en STOR ära, att få fläta hennes hår. Hon passar så bra  flätor också! Vi åkte in till Grand Rapids lite tidigare så vi kunde göra sista minuten shopping för Shae och äta lunch på TGI Fridays :) Det var supertrevligt! Vi skapade en a capella när vi var på TGI Fridays, med sången Royal. Vi är helt grymma! Vi försökte också göra ”Winter Hymnal” som Pentatonix gör, jag och Shae har övat mycket på att klara av att göra det, och vi gjorde det perfekt på vår sista dag! Vi åkte sen till flygplatsen och packade om väskorna lite när det var övervikt, och sen gick upp och väntade på boarding. Vi gick igenom gamla videos och bilder som vi gjort tillsammans och skrattade ”in i det sista”. Det var ingen som pratade om hur ensamt det skulle bli, utan vi tog vara på tiden genom att ha kul. När Shae ställde sig i den extremt långsamma kön blev det äntligen verkligt för mig. Vi kramades några gånger (Shae gillar heller inte kramar), och tillslut bröt jag ut i tårar och jag kunde inte stoppa det. Kändes som om jag hade sparat så många tårar det bara gick, för jag kunde inte sluta. Det fick Jaime, Rylee och Aubri att bryta ut i tårar också… Det var så svårt att se Shae lämna, det gjorde ont. Vi har kommit så nära varandra att jag kan kalla henne min syster, och känslan att jag inte kommer träffa henne på ett väldigt långt tag var förjävlig. Jag ska jobba allt jag kan för att få in pengar sen så jag kan åka och hälsa på henne i Australien. Precis innan hon försvann genom säkerhetskontrollen smet jag in innanför bandet för att ge henne en sista bamsekram, viskade sista ord till varandra och sen försvann hon. Jag gråter inte värst ofta, men när jag väl gör så är det i floder. På vägen såg jag en gul bil och vände mig om för att peta Shae, men hon var inte där vilket var väldigt förvirrande för mig. Såg typ tio stycken på vägen hem också 😛 Jag petade alltid henne när jag såg en gul bil, och hon petade mig när hon såg en Jeep. Det var vår grej. Jag kunde inte prata med någon under bilresan, sen köpte vi glass så vi alla fick i oss något mumsigt efter. Shae kom hem utan några problem iallfall och vi har pratat via skype :) Shaes pappa skickade ett väldigt fint meddelande till mig när Shae hade kommit hem, så det gjorde mig ännu mer motiverad att åka dit inom de kommande året/åren.

IMG_3780 IMG_3791

IMG_4451 IMG_4450 IMG_4455 IMG_4459 IMG_4464 IMG_4465 IMG_4468 IMG_4470 IMG_4479 IMG_3804 IMG_4484 IMG_4493 IMG_4501 IMG_4503 IMG_4513 IMG_4526 IMG_4529

IMG_3924 Image (2) IMG_3934

När vi kom hem började vi flytta runt kläder och sängar överallt, för jag ville inte sova i det rummet längre när Shae inte var där. Kändes så tomt och det var alldeles för mycket yta för bara mina saker. Så jag har nu Rylees rum som är mindre men perfekt för det jag har. Det är så mysigt, men saknar fortfarande min lilla slarviga inboende. Hade final exams dagen efter i historia och biologi, men jag pluggade inte överhuvudtaget. Behövde först ta hand om alla saker, och sen var jag så trött att jag somnade på en sekund. Fick ändå 92% rätt på historie provet! Rätt så nöjd över det 😀

IMG_4021

På kvällen drog Rylee, Isabel, Joe, Noah och jag till MCC i Muskegon för att heja på vårt varsity basketlag. De var riktigt bra, och vi vann mot förra årets mästare! Good job guys!

På lördagen var det brottningstävling igen, det var en bra en. Vi hade det mysigt och roligt som vanligt, men Sydney var hemma och mådde inte 100. Erika och jag hittade riktiga smurfar också 😉 Bild nedan. När vi kom tillbaka till skolan hämtade Logan upp mig så vi kunde åka till kyrkan. När jag kom innanför dörren hörde jag JOOOOOOOOO! skrikandes, kom från Peyton, och sekunden efter hade jag ett litet monster hängandes på mig. Jag älskar Peyton, hon är super söt. Medan de flesta var och spelade kort, var vi och målade fina teckningar. Efter nån timme åkte Dylan, Jaymes, Sydney, Emil och jag till Walmart för att köpa pannkaksmix, blåbär, choklad och korv. Det tog oss typ en timme att köpa allt, för vi hittade saker att göra i Walmart… :) Du hittar alltid något kul där! Sen återvände vi för att göra middag/frukost/whatever it was innan Logan skjutsade hem Peyton, mom (Mrs Leneski) och mig. Det är väldigt skönt att kunna återvända till min egna säng istället för kyrkans kalla golv.

IMG_3937 IMG_3948

IMG_3958 IMG_3959 IMG_3969 IMG_3971 IMG_3975 IMG_3980

IMG_3982 IMG_3983

Under söndagen åkte Kayla, Aubri, Rylee och jag till Bronstrom Park för att åka lite pulka innan vi gick till The Blind Squirrel (Bar/restaurangen Jaime jobbar för) för gooooood lunch. Det var fantastiskt! När vi kom hem sen gjorde Rylee och jag massa naturliga skönhetsprodukter efter en tur till walmart, som ansiktsmask, hårmask och tanning. Tydligen ska man blanda kakao med hudkräm och sen bara applicera det på huden, men det funkade inte bra alls, så inget att rekommendera 😛 Det ramlar bara av när det torkar. Vi hade en trevlig liten bonding-day Rylee och jag :)

IMG_4006

Den här veckan har gått ganska snabbt ändå, även fast måndagen kändes som tio år. Jag väntade på att Shae skulle bli klar med att ta ut böcker från sitt skåp, men sen slog det mig att hon inte längre var här. Det var lite jobbigt. Vi går alltid tillsammans på morgonen fram och tillbaka i korridorerna tills våra lektioner börjar. Yearbook kommer nog bli en väldigt enkel klass. Första dagen fick jag leta namn och vilken success klass de har, tog mig hur långt som helst att göra det innan jag (andra dagen) insåg att det var hyfsat ordnat i bokstavsordning. Daaah! haha. Sen i onsdags fick Jodie och jag ringa för att försöka få in reklamer i yearbook för att få in pengar, och jag ringde fyra stycket vilket var lite läskigt. Jag gillar vanligtvis inte att prata i telefon (beror på), och speciellt inte på engelska, men jag klarade det! Jag var så glad när jag var klar att jag inte hade gjort ett enda misstag. Sista lektionen är FFA, som också den är en väldigt chill klass. Vi sitter mycket och pratar, och Mr Smith är hur rolig som helst. Det är en underhållande klass :) Nästa vecka ska vi få griskultingar! Då ska vi gå upp dit och titta till dem, kommer inte kunna ta några bilder though pga mobilförbud. Jag är så taggad iallafall! Resten av mina klasser är ungefär det samma, bara att det är nya klasskompisar. Caleb Kooman är i tre av mina klasser, och vi sitter typ bredvid varandra i varje. Han är en rolig fillur han!

Idag skulle Dimitri (en av kyrk-människorna) och jag ut och äta pizza på Spankys, men han behövde hjälpa sin brorsa så det blev inte av. Han lovade att gottgöra mig i framtiden haha. Jag var helt ensam hemma under ett tag, för att Jaime och Brad var ute på en dejt, Rylee, Gabe och Aubri hos deras pappa. Det kändes ensamt utan Shae, men det var ingen fara. Har hållt mig sysselsatt så mycket jag bara kunnat för att inte tänka på det, vilket har fungerat bra. Sen när Logan slutade sitt skift, drog vi till Walmart och köpte mat till hans sjuka brorsa Brandyn och sen till donken för glass i stora lass. Jaime och Brad kom inte  hem långt efter mig, så vi pratade lite innan jag gick för att gå och lägga mig, men ringde Shae istället så stannade uppe ytterligare två timmar.

 

Detta är vad som händer om man är bored och försöker sysselsätta sig med något 😛

IMG_4035 IMG_4046 IMG_4057 IMG_4061 IMG_4066

Image Image (1)

Behöver skicka in en selfie utan filter till yearbook, så Lummen plus syndey försökte hjälpa mig på traven lite;

IMG_4175

Nu är det iallafall dags för mig att sova innan Sydney hämtar upp mig för wrestling imorgon, borde sova lite… Ha en bra lördag alla :)